Saturday, October 05, 2013

Ketinggalan zaman



Semalam saja godek blog sendiri baca entry dulu2 sambil baca komen. Tiba-tiba aku terperasan ada 1 komen yang aku tk pernah baca lagi. Komen biasa tak apa lagi, tapi ini komen yang aku menang G.A... Aku selalu join G.A tapi jarang sekali nak menang..hu3...

Baru perasan, tarikh 3 bulan lepas kot...

Ha3, bertapa aku ketinggalan zamannya. Memang salah aku pun sebab tak cek komen and follow up setiap G.A yang aku join. So, aku kena lah belajar dari kesilapan dan kalian yang lain jangan ikut sikap aku ini yea. Tapi tak apa, aku tak kisah pun sebab tak sempat tuntut hadiah, yang penting aku pernah menang G.A, itu pun dah cukup buat aku happy. Alhamdulillah.


p/s: Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.. :D




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...