Monday, December 03, 2012

Go..go..go...Caiyok Dpp Sime Darby

Assalamualaikun...

Kai fa ha lu ki/ka? Nie hau ma? How are u?
Saya sihat hendaknye....Hari mood agak happy sebab kelas pukul11pg dh hbis. So..pkul12 dh landing ats katil...Minggu ni jadual aku sedang2 je...tk trlalu padat n tk trlalu sarat. Oleh sebab ada msa yang trluang dan tk mau biarkan ia  terbuang....jadi aku rajin2 kan diri, ringan2kan kaki prgi tgok Perlawanan Hoki antara MY DPP SIME DARBY VS DPP PETRONAS. Aku ni lebih kurang penyokong la...tapi tak ada la mcm cheer girls...

Kayu hoki pink untk pmain Sime Darby

Selain tu, aku nak bagi sokongan kepada kawan2 aku yang turut bermain mewakili Dpp Sime Darby...antaranya..Aein,Dira, Shima n Wani...

Jersi nmber 3=Aien   nmber 10=Dira  Nmber 4= Wani

Selepas asar, aku bersama2 pemain yang lain bergerak ke Pusat Sukan Universiti ..Sampai ja padang Dira selaku kapten terus kerahkan para pemain warming up supaya nanti tk semput waktu bermain n bagi meningkatkan stamina.

Ha...yang bertudung pink muda tu Shima

Ada gaya.... :D

Blatih dulu....
Antara yang lain turut datang menyokong ialah Robitah a.k.a B, kwan kuliah Bsness Acounting n 1 group Ecom ngan aku n Aien...Jauh dia datang semata-mata nk bagi sokongan kepada DPP Sime Darby sedangkan dia tinggal at Dpp Bank Rakyat.

B with Aein
nak main tk reti, dapt pegang kayu hoki pun jadilah... 8)

Perlawanan Start agak lambat, lbih kurag pukul 6.15ptg baru start lawan....memang terbaik la pemain Dpp Sime Darby, semua bersemangat memukul bola, memang tak bagi peluang lansung untuk pemain Dpp Petronas masukkan goal. Pada minute ke berapa aku tak tau yang pemain Sime Darby jaringkan goal (mcm bola sepak la plak) tapi yang aku pasti My Dpp menang 2-0. Alhamdulillah..

Short corner di bahagian goal pihak lawan
Sewaktu aku tengok pelawanan banyak juga la benda baru yang aku dapt. Antaranya dalam permainan hoki bola tk boleh kena kaki. Korang dah tahu? bagus la..aku baru tahu sebab memang aku tk tahu lansung berkenaan Hoki ni. Kalau Bola Jaring aku pro la..Hm....sedih pulak bila sebut Bola Jaring ni...lama sudah aku tak main bola jaring sejak2 aku brkaca mata. Mana tidaknya, klau main pakai spek mata takut pecah, kalau main tk pakai spek mata kang aku baling bola pada pihak lawan plak, tak ke haru..









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...