Thursday, April 14, 2011

Tragedi Birthdayku.....



Hari lahirku yang amat aku takut sekali.....sbb taun ni besdy aku jatuh pada hari perskolhan....kalau kt umah tk pa lagi, just tggu mcj ucapan ja.....
Bukannya takut apa...takut kena buat pelik2 ja.....ya la kwan2 msti akal pnjang punya nk fkir mcm na nk uat suprse....ada yang baling telur kt birthdy girl, da yang curi barang kesyangan n bgi blik wktu hri brthday...hm... mcm2 la cra kreatif la.....
   Aku awl2 lgi dh bgi amaran dkat bdak dorm aku spya jngan uat plik2 wktu hri bsday aku... tapi apakan daya... walaupun bdak dorm aku tk uat kt aku tpi bdak dorm lain yang buat, tapi mujur la....tk teruk sgat.....cuma kena lumur dgan shower gel....habis rambut n muka aku dan smpai msuk dalam mulut aku, kra malam tu aku kenyang makan shower gen Tun la.....keja sapa semua ni??? keja Siti Fatimah Tun Zaharah.....
Pa pun tma kasih la Tun no....sebab ang org prtma yang brjaya perkena aku wktu bsdy aku....( Kenangan tu tk akan aku lupa......
N kepada smua yang bgi kad n wish my bsday tk kira la....ucap mulut ka, sms ka, ucp kt fb ka...
Terima kasih, thank you,Shukran, toche,nandre,arikatohite....


2 comments:

  1. haha....syk pa kna lumuq ngn shower gel..wangi g tu...haha...ak sumoq hdp x prnh kna g...pa2 pon..hapy bufday..lov u...n hpy alwys....

    ReplyDelete
  2. Amboi sakan no gelak kat aku, tk pa nt bsday ang aku lumur ang ngan minyak goreng ikan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...