Tuesday, November 19, 2013

Night Of Fantasy and aku sebagai tetamu



Dinner semester ini aku paling semangat sekali nak pergi sebab first time aku pergi dinner sebagai tetamu. Semester sebelum ni iaitu 2 semester berturut-turut aku jadi ajk, so fell dinner memang tak ada. Pakai baju cantik-cantik berlari berkejaran ke sana sini, penat and muka pun letih tak bermaya.

Sem 1                                    Sem 2

Jadi ajk dinner memang 1 tugas yang mencabar sebab bukan sibuk pada malam kejadian sahaja tapi dari sebelum dinner lagi memang selalu meeting sampai 2 -3 pagi, setiap hari kena keluar untuk berurusan dengan pihak sponsor (2 semester berturut-turut aku jadi biro sponsor). Selepas dinner pun still sibuk kemas dewan, postmortem and report.

Namun, alhamdulillah banyak perkara yang aku belajar sepanjang terlibat sebagai ajk dinner. Untuk semester ni aku bagi peluang pada junior2 pula handle dinner.

Semangatnya aku dinner kali ini, 2 minggu sebelum dinner aku dah siap cari baju. Semester lepas2 sehari sebelum dinner pun pening lagi nak pakai baju mana.



Dinner kali ini bertemakan Fantasy, pening juga la nak pakai baju apa, mujurlah aku makku tersayang sudi tolong carikan baju dinner kite. Sayang mak ketat2.

Sem 3
Baju credit to Rafidah Rashid
Pashmina credit to Noriah Rashid

Pertama kali pergi dinner sebagai tetamu...

Dapat duduk makan di meja
Waktu jadi ajk aku makan bungkus jew... hu3


 Tangkap gambar banyak2..
macam cantik jew.. macam comel jew.. macam minta penampoar jew...



 Dapat duduk semeja dengan rumet..
Itew sayang rumet itew...



Makan berjemaah...

Cik Aein sweet ni nak sangat pakai selendang macam zara (Love you Mr. Arrogant).



Kami buddies tak kan terpisah...



Sebelum balik bilik tanggalkan make up... :)


Kesimpulannya, tahniah kepada ajk pelaksanaan Night Of Fantasy terutamanya kawan 1 course aku iaitu Fatin Zaki as pengarah dinner. Memang terbaik and best...














2 comments:

  1. Alhamdulillah... memang best and seronok... credit to ajk pelaksana program yang bertungkus-lumus menjayakan Night of Fantasy...
    Thank you Sis sudi singgah sini... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...