Saturday, December 21, 2013

Diana Rashid On Instagram



Dunia dah semakin maju, teknologi dah semakin canggih, harga barang dah semakin naik (macam tak ada kena mengena ja kan), usia semakin bertambah, laman sosial semakin banyak.........

Ok, sebelum kena kutuk, aku nak buat pengakuan, aku memang antara orang yang ketinggalan zaman dalam mendaftarkan diri dalam laman sosial.

Facebook pun lepas tingkatan 5 baru aku buat, sekarang ni jangan katakan budak sekolah menengah budak 5 tahun pun ada fb.

Makanya jangan hairan lah, aku baru menjinakkan diri dengan Instagram. Sebenarnya dari bulan puasa lepas lagi aku dah daftar Instagram tapi tak la aktif sangat pun, kalau buka pun just like gambar orang ja.

















Ini la Intagram aku.diana__rashid
Kalau rajin jemput lah follow.
Tapi kalau rajin tapi tak ada Instagram tak payah bersusah-payah follow.

Nota Kaki: Aku ada akaun twitter, tapi sampai sekarang tak tahu nak guna. Sekian


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...