Sunday, December 22, 2013

Apa itu WhoHAA! com?




Pernah dengar Whohaa.com? Aku pun baru ja tahu tentang Whohaa.com ni, tu pun My STJ yang kenalkan. Kalau sesiapa yang sudah join 8share, dan yang sewaktu dengannya, Whoohaa.com ni lebih kurang macam 8share la cuma bezanya 8share kita share iklan and dapat 20sen setiap kali orang klik iklan kita tapi Whohaa.com kita buka iklan and jawab soalan and kalau betul dapat point. Point tersebut kita kumpul and boleh tebus hadiah.

Contoh Hadiah-hadiah yang boleh tebus.

Hadiah lagi..

Contoh iklan

Contoh soalan yang kena jawab
Jawapan semua ada pada iklan
(Kalau visit sponsor link pun boleh earn point)
Sangat mudah nak dapatkan point.

Menarik kan..
 -
--
---
----
----
Maklumat lanjut yang lebih detail  klik sini

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...