Sunday, March 31, 2013

Second Giveaway: Smile ♥




Akhirnya, jumpa juga Giveaway yang syaratnya kena letak gambar. Xcited2..
Gambar dah cari, minta2 sesuai la dengan tema Giveaway iaitu Smile.
Terpaksa godek2 picture sem lepasnye, sbb picture sem ni majoriti gambar senyuman kurang menawan gara2 nak cover besi yang memagari gigiku..hua2..

klik sini


Jeng...jeng...jeng...
Gambar yang menjadi pilihanku...

“Oh no. Don't smile. You'll kill me. I stop breathing when you smile.” 
(Poyo Ja Lebih)

If you smile when no one else is around, you really mean it.

Saya Blogger Awasome (Tutup muka with tapak tangan)
CAK.......SMILE. 


P/S: Korang3 semua yang suka snap gambar sambil tersenyum bahagia, gembira, ceria dan ketawa, Jom2 join Giveaway ni.

Blogger suka senyum yang jadi mangsa: 

Iman  








3 comments:

  1. Thanks join ya dear :) Ni yang sayang ni :)
    Boleh tak mintak tolong click kan ads2 ni.
    *Sebab nak tambah duit buat postage hadiah. Ada rezeki boleh tambah hadiah ;)

    http://bit.ly/13Qlmo4
    http://bit.ly/13QknV8
    http://bit.ly/13QkAaR

    Apa-apa nanti Aimi update :)
    Thanks. With love, Aimi :)

    ReplyDelete
  2. uR wLCOME...
    Sudah klik iklannya..
    HE3..

    ReplyDelete
  3. Updated. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-updated.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...