Sunday, March 31, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI




Again...Again... Again...(Mcm lirik lagu la plak)
Aku join Giveaway...
Hadiah memang menarik and terbaik...
Nak join juga???
klik sini..
 

Syarat-syarat:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
3)Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
4)Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
5)Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog(mana tau ada hadiah)
6)Tinggalkan link andatentang GA di bawah entry ini.(komen).
Nota kaki: 
-Menggunakan pakcik random dan saya sendiri.
-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Sponsor pun boleh join.
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...
 Mangsa Keadaan:
Nono 



 

4 comments:

  1. Teima kasih sebab sudi memeriahkan ga yang hani buat...Senarai peserta telah diupdate..Jmpot bw..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...